Example of Table Blog layout (FAQ section)

Пријави се за 1. Румски полумаратон

величина слова

9. август 2017.

Polumaratonska trasa u RumiУ организацији Спортског савеза Општине Рума, а под покровитељством Општине Рума, 26. августа ове године, одржаће се Први румски полумаратон. Ово спортско такмичење већ сада се најављује као спортска манифестација године у Руми, а очекивања су да ће наредних година бити уврштено у приоритетне полумаратоне свих тркача из наше земље и Балкана. Главна трка Румског полумаратона је трка дужине 21,1 км. Старт и циљ ће бити на Градском тргу, а трчаће се кроз главне улице Руме. Поред ове полумаратонске трке, организоваће се и ДДОР Трка задовољства у дужини од 3 км, а по први пут у Руми ће се одржати и Бамбини Маратон. Реч је о дечијој трци намењеној малишанима до 2 године, који ће дужину од 4,5 метара моћи да проходају, претрче или да је савладају пузајући.

Поред главне полумаратонске трке, трке задовољства и Бамбини маратона, одржаће се и Бизнис штафетна трка, у којој ће учествовати по три члана једног предузећа, а сваки такмичар ће трчати трасу дужине од 7 километара. И за ову трку као и за такмичење у полумратону, могу да се пријаве предузећа која су из наше земље и из иностранства.

Пријаве за 1. Румски полумаратон трају до 25. августа 2017. године, а све информације се могу преузети са званичног сајта чија је адреса www.rumaraton.com

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001