Румa добила 800.000 динара од Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине

величина слова

28. јул 2017.

slika sekretarijataПокрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине Владимир Галић, потписао је данас уговоре са укупно 23 представника локалних самоуправа, који су  остварили бесповратна средства на конкурсу за суфинансирање израде пројектно техничке документације  и по основу конкурса  за суфинансирање израде планске документације.

Покрајински секретаријат, за ове конкурсне линије усмерио је укупно 25 милиона динара, од чега је једанаест уговора склопљено са представницима који су остварили права на конкурсу за суфинансирање израде техничке документације и 21 уговор са представницима локалних самоуправа који ће субвенције добити за израду планске документације.

Општина Рума је на конкурсу Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине добила 800.000 динара за  суфинансирање израде Плана генералне регулације БуђановацаОво је у кратком временском периоду други значајан пројекат за мештане Буђановаца који Покрајина финансира. Подсетимо, пре неколико дана за асфалтирање улица у Буђановцима Општина Рума је добила од Управе за капитална улагања АП Војводине 46,3 милиона динара. 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001