Спортски резултати

величина слова

10. јул 2017.

Prvenstvo Balkana - džudoНа Првенству Балкана за јуниоре одржаном 8.7.2017. године у Пазарџику (Бугарска) такмичари Џудо клуба "Словен", у дресу репрезентације, постигли су следеће резултате: Урош Маџаревић освојио је сребрну медаљу (II место); Бранислава Бјелић пето место (кадет).

Ана Бјелић је због санирања повреде и постизања што боље форме за ЕYОФ (олимпијаду младих) изостала са Првенства Балкана, ЕYОФ се одржава 24. јула у Мађарској. Стефана Зубовића очекује учешће на Балканском за старије пионире 28.07.2017. Стефан је иначе и победник на 60 метара спринт у Мини атлетици на недавно одржаном Републичком првенству за ученике Републике Србије.

Честитке Урошу и Бранислави на постигнутим резултатима.

Такмичари Атлетског клуба "Рума" Немања Стричић и Тамара Милутиновић представљајући АП Војводину на Сусрету региона Србије за млађе јуниоре/ке, које је одржано 8.7.2017. у Београду, победили су у својим дициплинама и на тај начин уједно допринели и освајању екипног првог места. Немања је победио у бацању кугле са 15.84м. Тамара је победила у трци на 400 метара са постигнутим новим личним рекордом 58.63с.

Такође истичемо да су Тамара Милутиновић, Немања Стричић и Војин Димић представљали репрезентацију Србије на недавно одржаном Првенству Балкана, Немања (диск) у конкуренцији млађих јуниора, Тамара (4x400) и Војин (диск) у конкуренцији старијих јуниора.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001