Example of Table Blog layout (FAQ section)

Ново санитетско возило за румски Дом здравља

величина слова

29. јун 2017.

DirektoricaЈуче је обављена редовна посета спољашњих оцењивача Агенције за акредитацију здравствених установа Србије. С обзиром да је Дом здравља акредитован на период од 7 година, а редован поступак праћења примене и поштовање стандарда подразумева и годишњу посету и проверу од стране Агенције.

На основу првих утисака и коментара очекујемо да добијемо позитивно мишљење каже вд директора Дома здравља "Рума" Јелена Стојанац Мрачевић.

"Циљ Установе и запослених је да поступак акредитације и примене стандарда буду темељи рада у Дому здравља који све своје активности усмерава на повећање безбедности, квалитета, доступности и задовољства наших пацијената", казала је директорица Стојанац Мрачевић и напоменула да ће румски Дом здравља ускоро добити ново санитетско возило.

Dom zdravlja"Захваљујући подршци локалне самоуправе обезбеђена су средства за набавку једног санитетског возила за превоз пацијената на дијализу у Општу болницу Сремска Митровица. То је од велике важности с обзиром да је број тих пацијената велик, између 36 и 40. Исто тако обезбеђена су нам средства за санацију крова у Путинцима и Павловцима", истакла је вд директорица румске здравствене установе примарне заштите.

Уз подршку Општине Рума и ЈП "Комуналац" оплемењен је простор око објекта, посађено је цвеће, уређене су зелене површине и постављени су светлеће табле за обележавање ДЗ "Рума" у циљу лакшег препознавања установе, а посебно Службе Хитне медицинске помоћи.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001