Кадети ГФК "Словен" убедљиви у баражу

величина слова

19. јун 2017.

Кадети СловенаУ Мачванској Митровици 17.06.2017. године одигран је бараж за попуну прве лиге Срема у категорији КАДЕТА, деце узраста од 14 до 16 година. На турниру су учествовали домаћин екипа  ФК “Подриње“ која је победник лиге кадета града Сремска Митровица, ФК “Хајдук“ Шимановци победник лиге Инђија–Стара Пазова-Пећинци и наш клуб ГФК“ Словен“ који је престављао Општину Рума као победник лиге кадета Рума-Ириг.

Кадети  ГФК “Словена“ су славили на овом баражном турниру са две убедљиве победе. Прво је савладана екипа ФК “Хајдук" из Шимановаца резултатом 9:0, а потом у вечерњем термину савладан је домаћин ФК “Подриње“ са убедњивих 5:2. ГФК “Словен" је под вођством тренера  Зорана Сибинчића и руководиоцем омладинске школе  Браном Кнежевић наступио у следећем саставу: Милановић, Бранковић, Мушицки, Батањски, Милић, Кљајић, Војин Пузић, Алекса Пузић, Станић, Станковић и Бирињи  играли су још: Карас, Недић, Дакић, Кајтази, Ромић и Перић.   

Морамо истаћи и добру организацију  турнира од стране ФК “Подриње“ и похвалити играча ГФК “Словен" Мишу Станића који је постигао 8 погодака на турниру. Посрнулом румском фудбалу следе лепша и боља времена што су ова деца и показала својим квалитетом.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001