Example of Table Blog layout (FAQ section)

"Змајева" школа наградила најбоље ученике

величина слова

13. јун 2017.

ZmajevciОШ "Змај Јова Јовановић" организовала је данас пригодну свечаност на којој су осмацима уручена сведочанства и додељене награде за Вукове дипломе. Директор "Змајеве" школе Зоран Дробац каже да су ову школску годину обележили сјајни наступи румских ученика на окружним и републичким такмичењима и додаје да децу треба адекватно наградити и промовисати их овом граду да би знали шта су праве вредности.

"Данас је последњи дан ове наставне године и леп повод да данас испратимо осмаке, да им поделимо сведочанства и доделимо награде за Вукове дипломе. То су ученици који су свих осам година били одлични ученици са 5.00 просеком. Има их једанаест укупно и ми смо врло поносни на све њих. Они су, осим тога што су били одлични, имали примерно владање, постизали читав низ успеха током школовања и драго нам је што смо те њихове успехе могли и да наградимо. Осим тога, у школи „Змај Јова Јовановић“ постоји фонд за награђивање ученика и постоји тим за подршку талентованим ученицима и сваке године им додељујемо награде које зависе од тога какав је буџет фонда, али је у принципу око 5.000 динара", изјавио је директор Дробац.

По први пут школа је анкетирала ђаке да ли желе ваучер за спортску опрему, технику или за нешто што их интересује и свако је изабрао по свом укусу. Из школског фонда "Змајева" школа је ђака генерације Јовану Мушицки наградила са 15.000 динара.

Директор Дробац је у име запослених у ОШ "Змај Јова Јовановић" честитао свим ученицима који су вуковци и који су добили данас награде и пожелео им да и у средњим школама постижу исто тако добре успехе и изузетне резултате.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001