"Змајева" школа наградила најбоље ученике

величина слова

13. јун 2017.

ZmajevciОШ "Змај Јова Јовановић" организовала је данас пригодну свечаност на којој су осмацима уручена сведочанства и додељене награде за Вукове дипломе. Директор "Змајеве" школе Зоран Дробац каже да су ову школску годину обележили сјајни наступи румских ученика на окружним и републичким такмичењима и додаје да децу треба адекватно наградити и промовисати их овом граду да би знали шта су праве вредности.

"Данас је последњи дан ове наставне године и леп повод да данас испратимо осмаке, да им поделимо сведочанства и доделимо награде за Вукове дипломе. То су ученици који су свих осам година били одлични ученици са 5.00 просеком. Има их једанаест укупно и ми смо врло поносни на све њих. Они су, осим тога што су били одлични, имали примерно владање, постизали читав низ успеха током школовања и драго нам је што смо те њихове успехе могли и да наградимо. Осим тога, у школи „Змај Јова Јовановић“ постоји фонд за награђивање ученика и постоји тим за подршку талентованим ученицима и сваке године им додељујемо награде које зависе од тога какав је буџет фонда, али је у принципу око 5.000 динара", изјавио је директор Дробац.

По први пут школа је анкетирала ђаке да ли желе ваучер за спортску опрему, технику или за нешто што их интересује и свако је изабрао по свом укусу. Из школског фонда "Змајева" школа је ђака генерације Јовану Мушицки наградила са 15.000 динара.

Директор Дробац је у име запослених у ОШ "Змај Јова Јовановић" честитао свим ученицима који су вуковци и који су добили данас награде и пожелео им да и у средњим школама постижу исто тако добре успехе и изузетне резултате.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001