Књижевни конкурс ''Атанасије Стојковић''

величина слова

8. јун 2017.

Atanasije StojkovicГрадска библиотека "Атанасије Стојковић" Рума расписала је књижевни Конкурс "Атанасије Стојковић" за први, до сада необјављивани роман написан на српском језику. Право учешћа на Конкурсу имају аутори из Србије и расејања.

Конкурс је отворен од 1. јуна 2017. године а пријаве на Конкурс и рукописи могу се достављати до 30. октобра 2017. године.
Рукописе на Конкурс доставити у 3 машински или компјутерски откуцанa примерка. Уз откуцане примерке доставити и један CD са нарезаним текстом романа у PDF или WORD формату.
Рукописи се потписују шифром а решење шифре се доставља у засебној коверти.

Пријава на Конкурс може се преузети ОВДЕ.

Пристигле рукописе оцењиваће трочлани жири састављен од једног књижевника, једног књижевног критичара и једног представника Градске библиотеке ''Атанасије Стојковић''.

Најуспешнији рукопис по оцени жирија Градска библиоптека ''Атанасије Стојковић'' ће наградити објављивањем о свом трошку, у тиражу од 500 примерака, од којих ће аутору припасти 30% тиража.

Радове слати на адресу:

Градска библиотека ''Атанасије Стојковић''
(За Кокурс ''Атанасије Стојковић'')
Главна 131
22400 РУМА

Додатне информације можете добити на тел 022/495-047 или e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001