Одржана 26. Ревија драмског стваралаштва предшколских установа Срема

величина слова

18. мај 2017.

RevijaУПВО "Полетарац" био је данас домаћин 26. Ревије драмског стваралаштва предшколских установа Срема.

Учесници ревије су била деца из предшколских установа Срема из Руме, Инђије, Сремске Митровице, Шида, Ирига и Старе Пазове. Одиграно је осам дечијих представа: "Чистоћа је од злата јабука", "Ја кроз игру растем", "Еколошка прича", "Пепељуга", "Алиса у земљи чуда", "У друштву и нула нешто значи", "Једна еколошка прича", "Ружно паче", а у програму је учествовало преко 200 малишана.

У свом поздравном обраћању заменица председника Општине Рума Марија Стојчевић је истакла да су дечје стваралаштво и креативност значајне полуге у укупном дечјем развоју.

Revija stvaralastva"Захваљујући стваралаштву, деца имају прилике да боље упознају своје могућности, да створе позитивну слику о себи, да се искажу, потврде као личност и докажу своје могућности. Данашња Ревија драмског стваралаштва предшколских установа Срема је најбоља промоција дечјег стваралаштва и својеврсни фестивал креативности", казала је Марија Стојчевић.

Сви учесници 26. Ревије драмског стваралаштва су данас добили пригодне поклоне које су припремили локална самоуправа и Туристичка организација Општине Рума.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001