Почиње санирање путне инфрастуктуре

величина слова

12. мај 2017.

Sladjan MančićНаредне седмице у Општини Рума креће асфалтирање улица са лошом путном инфраструктуром и крпљење ударних рупа.

Прва улица која ће се асфалтирати је улица Милоша Обилића у Руми, а иницијатива је потекла од самих грађана те улице, изјавио је председник Општине Рума Слађан Манчић, који је обишао поменуту улицу и уверио се у лошу путну инфраструктуру.

"Грађани те улице су обавестили да је пут у веома лошем стању, али и да има проблема са дивљом депонијом на крају улице, у делу где се она граничи са војним комплексом. Ја сам обишао поменуту улицу, стручне службе такође, сагласили смо се да је улицу потребно асфалтирати и то ћемо учинити већ у наредних десетак дана. Надлежне службе ће третирати новонасталу депонију, која је могући извор заразе, због бројних глодара који су је настанили", поручио је Манчић.

Након улице Милоша Обилића санираће се и Железничка улица у Руми, а након чега крећу радови на територији целе румске општине.

 

"Ми смо свесно на позицији у буџету за асфалтирање и санирање путне инфраструктуре издвојили 50 милиона динара, јер имамо право, на основу уговора о одржавању, да ревитализујемо одмах све деонице дужине до 500 метара. Тим средствима ћемо сигурно, да тако кажем, освежити многе улице и пресвући их новим асфалтом. Железничка улица у Руми је приоритет свих приоритета. Она је једна од најпрометнијих у граду, а заиста је у лошем стању. Асфалтираће се део Железничке улице од семафора на центру до пумпе "Лукоил"", рекао је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001