Заврти точак

величина слова

11. мај 2017.

Заврти точак 2016. годинеМанифестација „Заврти точак“ ће се традиционално по трећи пут одржати 15.5.2017. године, са циљем обележавања Светског дана породице са почетком од 16 часова, у Главној улици у Руми на релацији од Дома ЈНА до Градског трга.

Оранизатори и носиоци ове манифестације су УПВО „Полетарац“ и Удружење „Спорт за све - Мост“, са идејом да деца заједно са родитељима „заврте точак“ својих колица, ролера, тротинета, бициклова...

Као и сваке године, акцију подржавају Општина Рума, Дом здравља Рума, Црвени крст Рума и Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју.

 

Након ревијалног дела вожње на точковима, уприличен је пригодан музички програм за децу на Градском тргу уз поздравни говор представника Општине Рума, Дома здравља Рума и  Полетарца.

Организацију су помогли:

- КЦ бенд  (Rock bend)

- Chameleon rental

- AL DAHRA RUDNAP DOO

Поводом организације ове манифестације, биће затворена улица Главна од Дома ЈНА до Градског трга, у периоду од 14.00 до 18.30 часова, и овим путем вас молимо да ослободите паркинг на том делу Главне улице и користите друге опције за паркирање.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001