Непалски инвеститор донирао дресове свим фудбалским клубовима из румске општине

величина слова

31. март 2017.

Компанија "IN connect", која послује унутар непалског конгломерата"Cinnovation group", донирала је данас дресове фудбалским клубовима са територије Општине Рума.

Непалска компанија, која индустријској зони "Румска петља" у априлу почиње са производњом, уручила је укупно 20 гарнитура дресова, са рекламом "Wai Wai" нудли, представницима исто толико клубова у румској општини.

У име локалне самоуправе председник Општине Рума Слађан Манчић се захвалио непалском инвеститору на донацији.

"Хвала компанији "IN connect" на заиста лепом поклону, који веома значи нашим фудбалским клубовима. Увек смо у преговорима са свим инвеститорима били максимално коректни, кооперативни и заиста нам је драго што се непалска компанија одлучила да обрадује свих 20 фудбалских клубова са територије наше општине. Дресови су само први корак, ми имамо заједничну идеју да када непалска компанија развије тржиште, да тада донира и један вртић. Дакле, уверен сам да је ово само почетак сарадње, али и да ће се све новоотворене компаније укључити у јавни, друштвени и спортски живот Општине Рума", рекао је Манчић.

Један од челних људи компаније "IN connect" Зоран Дражета је поручио да ће се сарадња проширити и на друге области.

"Ако је економија тело, онда су спорт и култура душа једног народа. Општина Рума и председник Манчић имају спортски дух, јер смо се ми у преговорима лавовски борили да се ова инвестиција реализује у Руми. Ја сам тада, још на почетку, рекао да непалски инвеститор овде неће бити само један финансијски моћан конгломерат, већ партнер локалне заједнице и зато сам сигуран да је ово само почетак једне успешне сарадње, не само у спорту, већ и у другим областима", казао је Дражета.

Општина Рума је данас у Културном центру, преко Општинског фудбалског савеза Рума, донирала свим клубовима мреже за голове и заштитне мреже иза голова. Данас је подељено 8 парова мрежа, а у наредним данима оне ће стићи на све адресе фудбалских клубова у нашој општини.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001