„Арт Трема Фест" - Румљани уживали у сјајним представама - жири наградио најбоље

величина слова

27. март 2017.

Trema festСвечаном доделом награда у суботу је, у Руми, завршен јубиларни 20. Арт Трема Фест". Жири у саставу глумица Ана Софреновић, театролог мр Мирослав Радоњић и редитељ Андраш Урбан је оцењивао представе и доделио награде у више различитих категорија.

У категорији камерних форми Плакета за најбољу представу припала је представи „Укалупљивање“, а награду за најбољу костимографију добила је представа „Дует“. Плакету за најбољу сценску музику добили су Иван Павловић и Милан Срећковић за представу „Укалупљивање“. Златна маска за најбољу мушку улогу припала је Василу Дуеву из Бугарске за представу „Све на столу“ , за најбољу мушку епизодну улогу Радославу Миленковићу за представу „Сирена и Викторија“. Златна маска за најбољу женску улогу припала је Милени Живановић у представи „Дует“, најбоља женска епизодна улога Невена Ристић у представи „Дует“, специјална награда за најбољу женску улогу припала је Тањи Кецман у представи „Сирена и Викторија“. Плакета за тотал дизајн додељена је представи „Одлазни терминал“, Специјална плакета Трема феста се додељује ансамблу представе „Укалупљивање“, Бронзана маска за ауторски пројекат представи „Одлазни терминал“, а Сребрна маска представи „Све на столу“.

Златна маска за најбољи ауторски пројекат додељена је представи „Дует“, а специјална награда за режију Максиму Милошевићу за представу „Укалупљивање“, а Златна маска за најбољу режију уручена је Теи Пухарић за представу „Одлазни терминал“.

Жири публике је наградио представу "Све на столу" -Театар „Љубомир Кабакчиев“, Бугарска.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001