Две представе вечерас на „Тремa фесту"

величина слова

24. март 2017.

TremaТрећег дана Арт Трема Феста" фестивалски дан почиње у 18.30 часова, када се даје представа „Путујуће позориште Шопаловић“ Академије уметности из Новог Сада. Театар „Љубомир Кабакчиев“ из Бугарске изводи монодраму према мотивима Чарлса Буковског под називом „Everything on the table“ од 21 час.
Румска публика уживала је синоћ у бравурама Тање Бошковић и Раде Ђуричин у представи Примадоне, али и сјајној глуми Невене Ристић и Нине Левак у представи Дует - копродукција Свеучилиште Ријека и „Вихор“ театра из Београда.

Фестивал се затвара у суботу, када ће бити додељене и награде. Програм за тај дан је: од 19 часова „Одлазни терминал“ у продукцији Сцене „Испад“ и Сцене „Вук“ из Београда, од 21 час „Сирена и Викторија“ са Миленом Павловић, Татјаном Кесман и Радославом Миленковићем.

Жири у саставу глумица Ана Софреновић, театролог мр Мирослав Радоњић, и редитељ Андраш Урбан, оцењиваће и на завршној вечери прогласити победнике.
Пре проглашења, од 22.30 часова, а у част победника, одиграће се позоришна инсталација „Жене Даде“ Дах Театра из Београда.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001