Медаља у Русији за младог боксера Ненада Јовановића

величина слова

14. март 2017.

Zoran Jovicic i Nenad JovanovicНајбољи спортиста Општине Рума у јуниорској конкуренцији, боксер БК "Словен" Рума Ненад Јовановић, остварио је велики успех на Купу олимпијских нада, одржаном у руском граду Магадана.

Јовановић (16) се као репрезентативац Србије на овом такмичењу окитио бронзаном медаљом. Након победа над боксерима из Русије и Молдавије, на поене је поражен од репрезентативца Русије, који је касније проглашен за најбољег боксера турнира.

Тренер српске репрезентације Љуба Марјановић задовољан је учинком српских боксера у Русији (освојене три медаље), уз констатацију да је млади Румљанин сигурно могао више.

о је касније и сам схватио. И поред тога, забележио је две сјајне победе против иностраних боксера и сигуран сам да ће у периоду који следи бити још бољи“, рекао је Марјановић.

Пред Јовановићем је блистава каријера тврди његов тренер Зоран Јовичић из БК "Словен".

"Таленат је заиста неоспоран и са преданим радом сигуран сам да ће направити велику каријеру. Његов потенцијал је препознала и Општина Рума, која је издвојила финансијска средства за пут у Русију и наш боксерски клуб и сам Ненад су локалној самоуправи на томе веома захвални. Ненаду сада предстоје државна такмичења, пун је набоја због медаље у Русији, па тако очекујемо нове победе", поручио је Јовичић.

Подсетимо, Јовановић је поред награде за најбољег јуниора Општине Рума исто признање добио и од Боксерског савеза Србије.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001