Example of Table Blog layout (FAQ section)

Почиње реализација пројекта "Умрежавање градова и укључивање грађана за заштиту водних ресурса у Европи - H20 WR"

величина слова

7. март 2017.

Први пројектни догађај у оквиру Програма Европске уније - Европа за грађане, Мере 2.2 Мреже градова биће одржан од 8. до 10. марта у Руми.

У оквиру пројекта "Европа за грађане и грађанке" за меру Мреже градова, поднето је укупно 178 пројеката из чак 28 држава учесница програма ЕФЦ, а за финансирање је одабрано само њих 13.

Подсетимо да је Општина Рума једини носилац пројекта из Србије и за ту намену одобрена су јој бесповратна средства у износу од 142.500 евра.

Општина Рума реализује пројекат "Умрежавање градова и укључивање грађана за заштиту водних ресурса у Европи - H20 WR", овај велики пројекат укључује и партнерске градове из Мађарске, Хрватске, Чешке, Словеније, Бугарске.

Тродневни пројектни догађај у Руми свечано ће почети сутра у 16 часова, када ће у Хотелу "Парк" бити одржана свечана презентација пројекта. У четвртак 9. марта и петак 10. марта предвиђене су бројне активности које ће у фокусу имати заштиту и одрживост водних ресурса. Планиране су и посете археолошком налазишту Гомолава, које се налази на обали реке Саве код Хртковаца, Кленку и излетишту Борковац, у оквиру којих ће бити презентоване и ЕУ директиве о квалитету воде.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001