Румским куглашицама измакао трофеј Купа Србије

величина слова

28. фебруар 2017.

ZKK SremОсвајањем другог места у Купу Србије за куглашице ЖКК "Срем" из Руме остварио је један од својих највећих клупских успеха.

У полуфиналној утакмици, у суботу 25. фебруара, Румљанке су у Кљајићеву у убедљивој победи над екипом ЕДБ из Београда оствариле и екипни најбољи резултат, просек преко 550 чуњева по играчици!
И у недељу,
26. фебруара, на куглани у Бачкој Тополи, у финалној утакмици против екипе "Алименте" из Новог Сада, румске играчице су одиграле изванредно(просек 532 чуња), али умор и озбиљна повреда мишића једне од најбољих румских куглашица Јелене Богданов омеле су Румљанке да се домогну пехара.

"Алимента" је одиграла свој рекордни резултат, на шта су им куглашице "Срема" искрено честитале.

Из ЖКК "Срем" поручују да се још једном показало колико екипи недостаје тренинг и утакмице на куглани с плочама, какве имају све друге екипе у "Супер лиги Србије".

ЖКК "Срем" је сваку овосезонску утакмицу одиграо равноправно са екипама које имају врхунске услове за куглање и на табели "Супер лиге Србије" тренутно заузимају четврто место.

Играчице Јелена Богданов, Аница Радаковић, Биљана Вукелић, Татјана Мандић, Слађана Баклаић, Јованка Ралић, Марина Јокић, Сања и Татјана Репајић заслужују све похвале за досадашњи учинак у сезони 2016/17, а како истичу у женском куглашком клубу "Срем", нова куглана са плочама у Руми, била би највеће могуће признање за румске куглашице.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001