Почеле припреме фудбалера "Младости" из Буђановаца, клуб ангажовао шест нових играча

величина слова

8. фебруар 2017.

Mladost BudjanovciФудбалски клуб "Младост" Буђановци започео је протеклог викенда припреме за пролећни део првенства. По веома пријатним временским условима играчи су одрадили први тренинг у недељу 5. фебруара на игралишту ФК "Младост".

Првом тренингу и прозивци тренера Дејана Ракића присуствовало је двадесет од 28 фудбалера који се тренутно налазе на списку. Тренер је играчима изложио план тренинга који никако неће бити лак, јер клуб жели да избори опстанак и ако је могуће што бољи пласман у Међуопштинској лиги "Срем"(МОЛ "Срем").

ФК "Младост" је јесењи део првенства завршила на десетом месту. С обзиром на статус "новајлије" и да се клуб у другом делу јесење полусезоне суочавао са повредама играча, у клубу су задовољни оствареним пласманом.

У току припрема првотимци "Младости" одиграће шест контролних утакмица са екипама из вишег ранга.

Играчки кадар је претрпео мале промене. Екипу је напустио само голман Желимир Башић, коме се клуб захвалио за досадашњи допринос. Боје "Младости" у јесењем делу су бранили: Владимир Обрадов, Драган Степановић, Зоран Јовановић, Милан Божичковић, Синиша Божичковић, Драган Симић, Ненад Чикић, Александар Симић, Драган Радовић, Бранислав Кривошић, Зоран Југовић, Милан Бероња, Немања Арсеновић, Никола Миљковић, Александар Љубинковић, Никола Лилић, Владимир Југовић, Душан Божић.

MladostТоком зимске паузе Управа клуба је радила пуном паром и успела да доведе појачања за остварење зацртаног циља. За сада је дошло шест нових играча, а то су: Јовица Делић и Славиша Стојилковић (ФК "Доњи Петровци"), Милош Стојилковић (ФК "Омладинац" Слепчевић), Далибор Марковић (ОФК "Брестач"), Милош Шевић (ФК "Сремски витезови - Раднички" Ириг) и повратник у клуб Радован Вејић (ФК "Борац" Стејановци).

Поред ових играча, екипи је прикључено и неколико омладинаца на које ће клуб рачунати у будућности и који ће пробати да се у великој конкуренцији изборе за место у тиму.

Упоредо са амбицијама првог тима, Управа клуба ће радити и на побољшању услова за рад млађих категорија и настојати да унапреди спортску инфраструктуру.

Амбиције клуба су добро познате, припреме су почеле на време и ако играчи дају свој максимум, нема сумње да ће ФК "Младост" остварити зацртане циљеве у наставку сезоне.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001