Заједничким снагама до већег броја туриста у Срему

величина слова

3. фебруар 2017.

Mirjana VujasinovicРегион Срема ће и на овогодишњем Сајму туризма изаћи са заједничком туристичком понудом, договорено је на данашњем састанку сремских туристичких организација у Руми.

Осам туристичких организација из Срема ће наступити на заједничком штанду, што ће допринети да регион Срема буде видљивији на овогодишњем Сајму туризма, сматра директорица Туристичке организације Општине Рума Мирјана Вујасиновић.

"Удружени можемо много лакше да се изборимо за место на туристичкој мапи Србије и то је уједно и боља полазна основа да на тржишту остваримо боље резултате. Саме сремске општине понаособ су мале туристичке дестинације, међутим, удружени заиста имамо много тога да понудимо туристима, како домаћим, тако и страним", истакла је Мирјана Вујасиновић.

Уз познату крилатицу "Диван је кићени Срем" план је да штанд Срема буде уређен као једно етно сремачко двориште.

SastanakУ сврху веће промоције Срема туристичке организације ће припремити заједнички предлог излета, који ће бити понуђени туристичким агенцијама за продају аранжмана.

За ову прилику биће израђен и заједнички промотивни каталози у коме ће посетиоци сајма моћи ближе да се информишу о туристичкој понуду овог јединственог региона. Срем ће у Београду представити своје богато културно-историјско благо, природне лепоте, вредне локације за верски туризам, али и богату гастрономску понуду.

Поред Руме, у заједничкој туристичкој понуди, своје потенцијале ће представити Сремска Митровица, Шид, Ириг, Стара Пазова, Инђија, Пећинци и Сремски Карловци.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001