Зимске службе у Општини Рума на висини задатка

величина слова

10. јануар 2017.

Председник МанчићЗимске службе у Општини Рума располажу са исправном механизацијом, довољним количинама соли и ризле и расположивог људства како би се правовремено реаговало и омогућило безбедно одвијање саобраћаја у зимским условима.

-На енормно ниске температуре и евентуалне падавине не можемо да утичемо, али зато водимо рачуна да све оно што је до нас буде на одговарајућем нивоу, поручује председник Општине Рума и комадант Штаба за ванредне ситуације Општине Рума Слађан Манчић.

"Зимске службе су константно у приправности и ангажују се чим се укаже потреба. Електроенергетски систем је доста добар. Када је у питању испорука топлотне енергије из ЈП "Стамбено" су ме обавестили да све функционише без проблема. Грејање је продужено иЈП "Стамбено" топлотну енергију испоручује у времену од 4 до 22 часа. За сада у Геронтолошком центру нема збринутих лица. Ми смо спремни да одговоримо на позиве грађане на адекватан начин и надам се да ни у предстојећим хладним данима, уколико буде падавина, неће бити проблема", поручио је Манчић.

Glavna ulica Из Штаба за ванредне ситуације Општине Рума апелујe на возаче да прилагоде брзину кретања ситуацији на путу. Уз посебан опрез, сви учесници у саобраћају су дужни да користе зимске пнеуматике, прилагоде брзину кретања условима на путу, поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.

Штаб за ванредне ситуације Општине Рума апеловао је на старије суграђане да без преке потребе не излазе на улице, како би се спречиле евентуалне повреде.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001