Тропико бенд уручио помоћ породици Шипош из Хртковаца

величина слова

9. jануар 2017.

TropikoЧланови популарне српске музичке групе Тропико бенд посетили су данас породицу Шипош из Хртковаца и уручили им помоћ у грађевинском материјалу, у вредности од 160.000 динара.

Наиме, српски популарни састав је део свог хонорара, од концерта који ће се одржати 13. јануара у Руми, искористио да помогне решавање стамбеног питања за породицу Шипош, па ће мама и тата, Ивана и Ладислав са својим кћеркама Јаном(4) и Леном (5), од сада живети у много адекватнијим стамбеним условима.

Донација Тропико бенда се састоји од материјала за спољашњу и унутрашњу изолацију, ламината за подове, плочица, ригипса и другог грађевинског материјала.

Фронтмен популарне групе Александар Цветковић Сале је нагласио да су хуманитарне акције саставни део рада Тропико бенда и да му је драго што су сада у прилици да помогну породици Шипош.

"Увек нам је пуно срце када помажемо онима којима је помоћ неопходна. Надам се да ће наши пријатељи у Хртковцима сада имати далеко адекватније услове за живот, а мале Лена и Јана боље услове за одрастање и срећно детињство. Ми смо искористили прилику да комплетну породицу позовемо да са нама на Градском тргу у Руми дочекају српску Нову годину, али позивамо и све друге грађaне румске општине и Срема у петак на дружење и добру журку", изјавио је Сале.

Чланови Тропико бенда су искористили данашњи посету Хртковцима и да са новогодишњим пакетићима обрадују најмлађе чланице породице Шипош.

Ладислав Шипош се у име породице захвалио Тропико бенду на донацији.

"Један мањи део куће смо средили сами и живели смо у скученом простору. Сада имамо материјал да завршимо и остатак куће, који није био у репрезентативном стању. Ово је први пут да добијамо помоћ и веома смо захвални", казао је Ладислав, који је незапослен, баш као и његова супруга и уз то има и великих здравствених проблема са кичмом.

Подсетимо, Румљани ће заједно са Тропико бендом дочекати српску Нову годину на Градском тргу.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001