Прослава српске Нове године - Концерт Тропико бенда на Градском тргу

величина слова

9. јануар 2017.

Tropiko bend konferencijaУз звуке Тропико бенда, једног од тренутно најпопуларнијих музичких састава у нашој земљи, Румљани ће дочекати православну Нову годину.

Тим поводом данас је у Градској кући у Руми одржана и конференција за медије на којој су говорили председник Општине Рума Слађан Манчић, певач Тропико бенда Александар Цветковић Сале и директорица Културног центра Рума Тања Слепчевић.

"Обећавамо Румљанима и свим људима из Срема, који дођу у петак на Градски трг, незабораван дочек српске Нове године. Од колега смо чули да је претходних година била одлична атмосфера на Градском тргу и планирамо да тако буде и овог пута. Уосталом добра свирка и позитивна атмосфера су заштитни знакови наших концерата и зато дођите да се у то лично уверите и да заједно прославимо долазак православне Нове године", поручио је фронтмен Тропико бенда Сале.

Aleksandar Cvetkovic i Sladjan Mancic"Сигуран сам да ће Тропико бенд направити добру забаву и да ће грађани наше општине расположени дочекати српску Нову годину. Верујем да ће на нашем Градском тргу бити и омладина и грађани из целог Срема. Такође, у име Општине Рума желим да се захвалим Тропико бенду и на томе што су део свог хонорара донирали у хуманитарне сврхе, како би помогли једну породицу из наше општине, која са двоје деце живи у изузетно лошим условима", казао је председник Манчић.

Поред Тропико бенда у музичком делу програма наступиће и Александра Падров у пратњи Градског тамбурашког оркестра "Бранко Радичевић" из Руме и Боца Бенд, казала је директорица Културног центра Тања Слепчевић.

рограм почиње у 21час, Тропико бенд ће на бину изаћи око 23 часа. У поноћ биће уприличен ватромет, а традиционално, свештенство СПЦ ће одржати молебан, након чега ће се поново наставити музички програм. Веома важно је обавестити грађане да ће употреба петарди и осталих пиротехничких средстава бити забрањена и да ће о томе водити рачуна и обезбеђење и припадници полиције", напоменула је Тања Слепчевић.

Концерту Руми има и хуманитарни карактер. Наиме, Тропико бенд је издвојио чак 160.000 динара од свог хонорара, како би помогао једну социјално угрожену породицу са територије наше општине. У питању је породица Шипош из Хртковаца, којој је дониран грађевински материјал за уређење стамбеног објекта.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001