Нови комби за безбеднији превоз деце

величина слова

4. јануар 2017.

Sladjan MancicОпштина Рума ће у 2017. години обављати превоз деце, удружења и спортских клубова на још безбеднији, сигурнији и комфорнији начин, а пре свега захваљујући куповини новог комбија.

Општина Рума у свом возном парку већ поседује два комбија и њимa се превозе превасходно деца која користе услуге Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју, али и бројна удружења и спортски клубови са територије румске општине.

Међутим, један од два комбија Општине Рума је у лошем возном стању и из безбедносних разлога Општинска управа је одлучила да издвоји средства за куповину новог комбија.

KombiКупљен је комби Fiat Ducato произведен 2016. године.

"Свакодневно се Општина Рума стара о превозу деце у Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју, а услуге комби превоза користе и скора сва удружења и спортски клубови. Ко год нам се обрати са захтевом, излазимо у сусрет, било да су то ловачка удружења, удружења жена или културно-уметничка друштва. Дакле, постојала је оправдана потреба за набавку новог возила. Дотрајали комби је уступљен ЈП "Комуналац" које ће извршити неопходни ремонт возила и користиће га за своје потребе", изјавио је председник Општине Рума Слађан Манчић.

KombiОпштина Рума је за набавку новог комбија издвојила 3.590.000 динара.

 

 

 

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001