Новогодишњи коктел у Градској кући

величина слова

30. децембар 2016.

Novogodišnji koktelПредседник Општине Рума Слађан Манчић организовао је данас у Градској кући традиционални новогодишњи коктел, на којем су присуствовали сарадници из Општинске управе, јавних предузећа и установа, привредници који послују у румској општини, представници медијских кућа, те чланови Већа и одборници локалног парламента.

Свечаности у Градској кући је присуствовао и непалски бизнисмен Бинод Чаудри, власник глобалне светске корпорације „Chaundhary  Group“, која баш у Руми гради своју прву фабрику у Србији.

У свом обраћању председник Манчић је истакао да су 2016. годину обележила отварања нових радних места, али да постоје оправдана очекивања да ће се тај тренд наставити и у 2017. години. Он је нагласио да је долазак реномираних светских компанија попут "Cinnovation group“, која послује у оквиру "Chaundhary Group“, најбоља могућа препорука и реклама за румску општину.

"Изузетно ми је задовољство што је данас са нама у Градској кући господин Бинод Чаудри, који је пре три дана дошао у Србију да обиђе радове на изградњи фабрике у радној зони „Румска петља“. То је човек који ће значајно помоћи економски развој румске општине и омогућити отварање нових радних места. Ми смо захвални на уложеном трудуи господину Биноду и свим другим инвеститорима и привредницима, јер смо сви на истом задатку да створимо бољи животни стандард за наше грађене“, поручио је Манчић.

Uručenje poklona

Први човек локалне самоуправе је искористио прилику и да се захвали најближим сарадницима, Влади Републике Србије, коалиционим партнерима у локалној Скупштини, али и представницима опозиције на коректној сарадњи.

Председник Манчић је свој говор завршио честитајући свим грађанима срећну Нову 2017. годину, уз жеље да предстојеће празнике прославе у кругу својих породица и пријатеља, у миру, здрављу, срећи и благостању.

Власник "Chaundhary Group“ и један од најбогатијих људи на свету Бинод Чаудри сматра да је долазак у Србију и инвестирање у Руму одличан пословни потез, који ће донети добробит и грађанима румске општине и самој компанији.

"Нисам имао сумњу да је Србија право место за улагање, међутим сада сам сигуран да ће врло брзо ваша земља постати најинтересантнија земља за инвестирање у читавој Европи. Моја компанија је наишла на више него срдачну сарадњу са представницима румске локалне самоуправе, предвођење председником Манчићем и ово позитивно искуство ћу лично пренети пословним круговима и компанијама са којима сарађујемо“, рекао је Чаудри.

Председник Општине Рума је непалском инвеститору уручио и поклон енглеско издање књиге Србија-од злата јабука (издавач Принцип Прес).

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001