Отворена "Божићна улица"

величина слова

23. децембар 2016.

Bozicna ulicaТрадиционална празнична манифестација Туристичке организације Општине Рума "Божићна улица“ званично је отворена данас.

Гости свечаног отварања била су деца из УПВО "Полетарац", која су својим рецитацијама увеличали манифестацију на Градском тргу. Управо је румским малишанима и намењен већи део програма "Божићне улице".

Манифестацију, која сво­јим дату­мом одржа­вања повезује католички и православни Божић, свечано је отворио председник Скупштине Општине Рума Стеван Ковачевић.

"Драга децо, драги пријатељи и суграђани, празнични дани су пред нама, дани када наша срца треба да испуне радост, љубав и срећа. То су дани које најрадије проводимо са нашим укућанима и најближима. Међутим, радост има вредност само ако се дели у ширем окружењу и управо због тога смо, заједно ТОО Рума, направили ову манифестацију са богатим садржајима, и нека ово буде зборно место на којим ће се ширити радост и срећа међу становницима наше општине", рекао је Ковачевић.

Директорица ТОО Рума Мирјана Вујасиновић истиче да су се организатори потрудили да овогодишњу манифестацију употпуне са још више садржаја, него што је то био случај ранијих година.

"Малишани из румских вртића су дефинитивно најлепши украс наше манифестације и програм "Божићне улице" је првенствено намењен нашим најслађим и најмлађим суграђанима. Богат програм очекује и оне старије и стога уживајте у празничној атмосфери и све најбоље у наредној години", казала је Мирјана Вујасиновић.

За веселу атмосферу током свечаног отварања побринули су се "Хаос аниматори".

Програм манифестације

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001