Едукативна радионица "Пословање у сеоском туризму Војводине"

величина слова

12. децембар 2016.

Туристичка организација Војводине организује едукативну радионицу са темом: "Пословање у сеоском туризму Војводине". Едукација се одржава 14.12.2016. године у Руми, у Културном центру-Конференцијска сала са почетком у 10.00.
Едукативна радиооница је део пројекта који је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. Едукација се реализује на основу приручника за рурални туризам који је издат од стране ТОВ-е, са циљем подизања квалитета услуга које се нуде у руралном туризму Војводине.
Циљ едукације је да се на територији Војводине дефинишу правци развоја руралног туризма и подигне кавлитет услуга који се нуди, као и да сва сеоска туристичка домаћинства послују легално у складу са законом.

Едукација је усмерена ка сеоским домаћинствима, категорисаним али и оним која тек желе да се категоришу. Такође је намењена младим људима који желе да се укључе у туристичку делатност, али и свима другима који се овом делатношћу већ баве као што су запослени у туристичким организацијама, онима укљученим у сеоска домаћинства као и регистрованим пољопривредним газдинствима на подручју Војводине. Посебан сегмент ће бити и финансијско пословање где интерес могу наћи и радници из локалних самоуправа који се баве туризмом.

Агенда

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001