Развојни фонд АПВ презентовао Румљанима своје конкурсе

величина слова

1. децембар 2016.

PrezentacijaРазвојни фонд Аутономне Покрајине Војводине презентовао је данас румским привредницима и пољопривредницима, у Културном центру у Руми, актуелне конкурсе Фонда.

Развојни фонд АПВ тренутно има отворених 11 конкурса, од којих је 5 намењено правним лицима и предузетницима са територије Војводине, 5 је намењено носиоцима регистрованих пољопривредних газдинстава, док је 1 намењен за предфинансирање пројеката ЕУ и билатералних донатора.
Представниц
е Развојног фонда Јелена Тренкић и Олга Радун су присутне упознале са Конкурсима, прописаним условима, неопходном документацијом и одговарале су на питања везана за добијање кредита код ове институције.

Jelena T,"Људи у Срему су добро информисани о нашим конкурсима. Међутим, кроз ове презентације желимо да пружимо што ширем кругу људи важне информације у вези са тренутно отвореним конкурсима. Каматне стопа Фонда су фиксне и износе 2 или 3% за све конкурсе на годишњем нивоу. Морам напоменути се не наплаћују никакве накнаде, једино се једнократно плаћа обрада кредитног захтева у износу од 10.000 динара", изјавила је Јелена Тренкић и напоменула да Развојни фонд нуди дуже грејс периоде у односу на конкуренцију.

Представник локалне самоуправе Драган Косановић је позвао пољопривреднике и привреднике да се укључе и у наредне догађаје које организује локална самоуправа.

"Успостављамо ближу сарадње са Развојним фондом Војводине и уједно омогућавамо нашим привредницима и пољопривредницима да сагледају погодности које нуди Развојни фонд. На њима је да сами донесу одлуку чији су услови повољнији и да ли ће узети кредит у Развојном фонду или комерцијалним банкама. Уједно бих позвао и пољопривреднике из наше општине да нам се, у суботу 3. децембра, придруже у Културном центру где ћемо организовати презентацију ИПАРД фондова, намењених управо руралном развоју", рекао је Косановић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001