Завршен хуманитарни турнир "др Жарко Миладиновић"

величина слова

25. новембар 2016.

Humanitarni turnirПрво место освојила је екипа Другари из Руме, друго место је припало Бостанџијама из Добринаца, а треће је заузела екипа Гимназије Стеван Пузић из Руме. За прва три места медаље је доделио презвитер Душан Вишекруна старешина храма Силаска Св Духа на апостоле као и Општини Рума и Установи Културни центар Рума, док је свим учесницима Крст доделила Јасмина Микша као знак захвалности за учешће ради обезбеђивања средстава за њену протезу.

Медаље су наменски израђене за ову прилику са ликом Св Стефана Дечанског са једне стране и грбом Општине Рума са друге стране.

Humanitarni turnirНа турниру су одигране и две ревијалне утакмице између ФК Партизан и Школе фудбала Рума, ФК Партизан и Школе фудбала Сунце из Руме.

Управа ФК Партизан поклонила је Јасмини Микша и протопрезвитеру Сретену Лазаревић дрес свога клуба. Организатори и Јасмина Микша захвалили су се свима на учешћу на Хуманитарном турниру "др Жарко Миладиновић" који је организован поводом годишњице доношења одлуке о присаједињењу Срема Србији и обезбеђивању средстава за набавку протезе. 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001