Асфалтирање улица у насељу "Срем"

величина слова

4. новембар 2016.

Асфалтирање насеља СремПредставници локалне самоуправе обишли су данас насеље “Срем” у Руми у којем су почели радови на асфалтирању путева.

“Желимо да сва насеља, да ли у граду или сеоским месним заједницама, имају асфалтиране улице. Данас смо у насељу “Срем” које броји око 90 станова, скоро 150 људи овде живи. Никада нису имали асфалт. Одлучили смо да асфалтирамо обе улице које заједно имају близу 600 метара. Вредност радова је нешто преко 4 милиона динара и иде из уговора који имамо о одржавању. Верујем да ће радови бити завршени убрзо, вероватно већ сутра ако време дозволи”, изјавио је председник Општине Рума, Слађан Манчић.

Раде Миленковић Васовић, становник насеља “Срем”, је рекао да су услови за живот били веома лоши. “Путеви су били блатњави, насипали смо неке црепове, цигле, блокове, разгртали снег, само да можемо да изађемо јер нам се више пута дешавало да не можемо да одемо на посао. Писали смо молбу и петицију Општини. Председник Манчић нам је обећао да ће то бити решено. Захваљујем се и председнику и Општини Рума што су нам изашли у сусрет”, изјавио је Миленковић Васовић.

Председник Манчић је напоменуо да су почели и радови у улици Вељко Дугошевић у Руми. Тренутно се ради реконтструкција водоводне мреже и електроинсталација, затим следи комплетна реконструкција пута са околним простором.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001