Председник Манчић обишао радове на "Румској петљи"

величина слова

24. октобар 2016.

ObilazakУ радној зони „Румска петља“ почели су радови на изградњи саобраћајнице и фекалне канализације отпадних вода.  Поред саобраћајнице дужине 310 метара ради се и на изградњи фекалне канализације у дужини од 2.846 метара.

Радове изводе „Машинокоп“ доо Шабац као носилац и фирме „Сремпут“ Рума и „Геодата ПГЈ“ из Обреновца. Вредност радова је 28.331.919 динара са ПДВ-ом, а средства су обезбедили Министарство привреде и Општина Рума.

Радове су данас обишли председник Општине Рума Слађан Манчић и директорица ЈП „Дирекција за изградњу Руме“ Владислава Стаменовић.

„Настављамо са улагањима у радној зони. Инфраструктурно опремање свакако доприноси атрактивности „Румске петље“. Ради се близу 3.000 метара канализационе мреже, као и саобраћајница између блокова 4 и 7. Половину средстава је обезбедило Министарство привреде, а исти износ смо издвојили и из општинског буџета. Тренутно влада интересовање за блокове 1,2 и 4, у којима се већ увелико гради, али доћи ће ред и на блок 7 и он ће инфраструктурно опремљен дочекати све заинтересовање инвеститоре“, рекао је председник Манчић.

Рок за завршетак радова на изградњи саобраћајнице и фекалне канализације отпадних вода је 31. децембар 2016. године.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001