Изложба Шабачке фотографске задруге

величина слова

17. октобар 2016.

Владимир Ђинић, Шабачка фотографска задругаУ петак, 14.октобра, у Великом холу Културног центра Рума отворена је изложба фотографија Шабачке фотографске задруге.

Изложба садржи 50 фотографија, а селектор је мајстор фотографије Милан Марковић из Ваљева, рекао је на отварању Владимир Ђинић, председник Шабачке фотографске задруге.

„Ово је прва изложба нашег клуба ван Шапца и веома нам је пријатно у Руми. Задруга окупља људе који нису професионални фотографи и зато су теме фотографија различите. Свака наша годишња изложба је пресек радова и она је ретроспективна, нема такмичарски карактер“, рекао је Ђинић.

Шабачка фотографска задруга - Изложба у РумиШФЗ је основана 2008. године са циљем да промовише ову уметност и окупља за сада 21. активног члана, махом из Шапца али њихови чланови су такође и наша два, нама веома позната фотографа Миленко Мрвош и Ђани Бардоти. На основу активности чланова клуба налазе се на трећем месту ранг листе Фото савеза Србије а њихов члан, који живи и ради у Немачкој, Франк Хаусдоерфер налази се на другом месту. Добитници су многобројних награда и признања, а претходна година била је за њих једна од најуспешнијх на том пољу од како је клуб основан.

Изложба ће бити отворена до 30. октобра.
Радно време Галерије: сваки дан од 10 до 12 и од 18 до 21 час, недељом само од 18 до 21 час.

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001