Јавни позив - огрев за најугроженија домаћинства избеглица и интерно расељених лица

величина слова

15. септембар 2016.

Društvene delatnostiНа основу члана 12. Правилника о условима и критеријумима за доделу помоћи број 011-147-1/2016-I, од 15.09.2016. године, Комисија за избор корисника за доделу помоћи у огревном дрвету за најугроженија домаћинства избеглица и интерно расељених лица, расписује: Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи у огревном дрвету за најугроженија домаћинства избеглица и интерно расељених лица на територији Општине Рума.

Помоћ се одобрава као једнократно и бесповратно, у виду доделе огревног дрвета.

Критеријуми за доделу Помоћи утврђени су Правилником о условима и критеријумима за доделу помоћи. Потребно је да подносилац захтева испуњава следеће услове:

1. избеглички статус / регистровани као интерно расељено лице;

2. пребивалиште на територији Општине Рума, фотокопија избегличке легитимације односно легитимације интерно расељеног лица.

Захтев за доделу помоћи преузима се у Одељењу за друштвене делатности Општине Рума (Повереништво за избеглице и миграције) или у Месним канцеларијама.

Захтев за доделу Помоћи, са потребном документацијом, подносилац подноси на писарници Општине Рума, лично или поштом на адресу: Писарница Општинске управе, Орловићева 5, 22400 Рума са назнаком „Конкурс за избор корисника за доделу огревног дрвета“.

Рок за подношење захтева са потребном документацијом је од 20. 09. 2016. до 05. 10. 2016. године.

Јавни позив

Захтев

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001