Поклони за прваке у Грабовцима

величина слова

5. септембар 2016.

slikeЗаменица председника Општине Рума Марија Стојчевић посетила је данас ђаке прваке у Грабовцима. Основну школу "Шеста ударна војвођанска бригада" похађа 10 ђака првака, а укупно у овој школи се образује близу 100 ученика.

Заменица председника Општине Рума пожелела је данас првацима срећан полазак у школу и свечано им уручила поклон пакете са школским прибором.

"Свим првацима од срца честитам почетак школовања. Желим им да буду вредни и што је још битније да се друже, јер је пред њима један од најлепших периода у животу. Посебно је ми задовољство да дођем овде и посетим колеге и ђаке, јер сам и ја радила у овој школи", казала је Марија Стојчевић.

Општина Рума је и ове школске године свим ученицима који су кренули у први разред поклонила пакетиће са школским прибором, у којима се налазе свеске, оловке, бојице, перетоница и словарица.

Учитељица Драгана Страјин се у име ученика захвалила на пажњи и поклонима.

Она се осврнула и на овогодишњи број ђака првака и истакла да је лакше радити са мањим бројем деце, јер се сваком детету може посветити довољно времена, али да би било би боље да има више ученика, јер би онда такмичарски дух био знатно израженији.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001