Сјајан наступ Амадеус бенда у Руми

величина слова

19. август 2016.

Amadeus bendЈедан од наших најпопуларнијих музичких састава Амадеус бенд одржао је синоћ, у оквиру Културног лета 2016, концерт на Градском тргу у Руми. Амадеусовци су испунили обећање и одсвирали концерт за памћење, изводећи своје и хитове других популарних бендова, а репертоар је био заиста шаролик: поп, рок, фолк, етно...

Није изостао ни визуелно - сценски наступ, који је увеличан пиротехником.

Ипак, концерт у Руми је имао и хуманитарни карактер. Наиме, Амадеус бенд је издвојио део свог хонорара како би помогао једну социјално угрожену породицу са територије наше општине.

Како би обезбедили цивилизацијске услове достојне 21. века хумани чланови Амадеус бенда платили су изузетно велики рачун за електричну енергију породици Љубинковић из Буђановаца.

Сви чланови бенда су јуче пре концерта заједно са заменицом председника Општине Рума Маријом Стојчевић и директорицом Културног центра Тањом Слепчевић посетили трочлану породицу Љубинковић и поред измиреног рачуна за струју обрадовали их ЦД-овима, ситним поклонима, али и аутограмима. Општина Рума је донирала хуманитарну помоћ Љубинковићима у виду прехрамбеног пакета.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001