Амадеус бенд најављује спектакл у Руми

величина слова

16. август 2016.

Amadeus bendПоводом предстојећег концерта Амадеус бенда у Руми данас је у Градској кући одржана конференција за медије, на којој су говорили фронтмен и клавијатуриста популарне поп групе Александар Станимировић, певач Бојан Тасић Џаја и заменица председника Општине Рума Марија Стојчевић.

Концерт Амадеус бенда биће одржан на Градском тргу у четвртак 18. августа са почетком у 21:30 часова. Концерт је део овогодишњег програма Културно лето 2016.

Амадеус бенд је најавио велики спектакл у четвртак, али су поручили да ће концерт у Руми имати хуманитарни карактер.

„Одрекли смо се дела хонорара у хуманитарне сврхе. То ће бити изненађење и људи који дођу на концерт чуће о чему се ради. Спремни смо да са Румљанима доживимо једно незаборавно вече. Уз музику публика ће и визуелно уживати јер смо спремили и пиротехнику, тако да ћемо дати апсолутно свој максимум овог четвртка у Руми“, поручио је Станимировић.

Amadeus bendЗаменица председника Општине Рума Марија Стојчевић изразила је задовољство што ће један од тренутно наших најпопуларнијих бендова наступити у Руми и обогатити понуду овогодишњег културног лета.

Амадеус бенд ово лето одржава концерт за концертом и у земљи и у окружењу, али по Европи и зато смо, поновићу, веома задовољни што је Рума један од градова у коме ће Амадеус бенд свирати.Верујемо да ће својим хитовима и одличном енергијом Амадеус бенд одушевити публику и да ће се потврдити велика популарност бенда, тј. да ће Градски трг бити пун“, рекла је Марија Стојчевић.

Заменица председника Општине Рума је позвала не само Румљане, већ и људе из окружења да у четвртак од 21:30 часова буду на Градском тргу и уживају у доброј и квалитетној свирци.

Bojan TasićПевач Амадеус бенда популарни Џаја је напоменуо да ће поред великих хитова његовог бенда, Румљани уживати и у неколицини песама домаћих и иностраних извођача

Приредићемо Румљанима прави музички спектакл. Свираћемо све наше највеће хитове, али у репертоару имамо и неколико песама колега, како домаћих, тако и страних. Циљ нам је да сви са концерта оду срећни и испуњени позитивном енергијом и сигуран сам да ћемо у томе и успети“, рекао је Џаја.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001