Отворена изложба фотографија у КЦ-у

величина слова

8. август 2016.

Отварање изложбе ФКВИзложба Фотографског клуба Војводина је отворена у суботу, 6. августа, у великом холу Културног центра Рума.

Изложбу је отворила сликарка и историчарка уметности Милијана Јуца Јовановић. „Преовлађују црно-беле фотографије које дају дивне контрасте и нагињу цртежу. Учесници су различитог опредељења. Можете видети портрете, ентеријере, пејзаже, фигуре, а негде фотографи одлазе и у надреалне сфере. Мотиви су различити, што је веома позитивно, нико се није повео за неким него је свако фотографисао оно што годи његовој души“, рекла је Милијана.

Клуб је члан Фото савеза Србије и тренутно је најактивнији фотографски клуб у Србији, изјавио је председник ФКВ Милован Улићевић. „Фотографски клуб Војводина је основан 2010. године са намером да се подигне фотографска култура у Новом Саду, али и шире. Чланови су из ближе и даље околине. Мото од самог почетка је „Научите да видите свет другачијим очима“. Од самог почетка Клуб поседује и свој сајт који не окупља само чланове већ и друге фотографе који су заинтересовани да се упознају са активностима, да дају или добију неки коментар итд. Било би нам драго ако би се и Румљани укључили, а ФКВ ће радо помоћи и развоју клуба у Руми “, рекао је Милован Улићевић.

Изложба је отворена до 4. септембра.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001