Председник Општине Рума угостио рукометну кадетску репрезентацију

величина слова

3. август 2016.

Председник Општине Рума, Слађан Манчић, угостио је данас у Градској кући мушку рукометну кадетску репрезентацију Србије која се протеклих неколико дана припремала у Руми за предстојеће Европско првенство.

Председник се овом приликом захвалио Рукометном савезу Србије што је изабрао Руму за припреме своје репрезентације. „Драго ми је што су препознали потенцијале и услове које пружа наш град. Надам се да су део својих припрема које су обавили у Руми одрадили на најбољи могући начин и надам се да ће се то показати и у резултатима на такмичењу које им предстоји. Драго нам је што имамо добру сарадњу са Рукометним савезом и убудуће ћемо излазити у сусрет свима онима који нам се обрате за помоћ или изразе жељу да део припрема или такмичарских утакмица одраде на територији наше општине“, изјавио је председник Манчић и пожелео свима много успеха на такмичењу и у даљем раду.

Владица Спасојевић, координатор свих мушких селекција Рукометног савеза Србије, захвалио се председнику Манчићу и Општини Рума на подршци у претходном периоду.

 

„Чека нас важно такмичење, Европско првенство које се игра у Хрватској и ствара нам још већу обавезу да направимо добар резултат. Мислим да су нам припреме у Руми помогле на том путу и да је ово једна генерација која може да направи добар резултат. Идемо са највећим амбицијама и поставили смо високе циљеве. Верујемо да ће момци дати све од себе и да ћемо по повратку са такмичења свратити у Руму да обележимо један добар резултат и да се још једном захвалимо Општини Рума и њеним грађанима, као и председнику и његовим сарадницима на помоћи и подршци коју нам пружају“, рекао је координатор Спасојевић и у знак захвалности поклонио председнику плакету и мајицу Рукометног савеза Србије.

Европско првенство се одржава у Хрватској од 11. до 21. августа. Српски тим ће отпутовати 10. августа. Орлићи се налазе у групи Д са Немачком, Пољском и Португалијом.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001