Награде за најбоље ученике "Змајеве" школе

величина слова

14. јун 2016.

ZmajevciОсновна школа "Змај Јова Јовановић" у Руми организовала је данас свечаност у част својих најбољих ђака. Том приликом додељене су дипломе и поклон књиге вуковцима(16), ђаку генерације, а Фонд за подршку талентованим ученицима Змајеве школе наградио је 34 ђака који су остварили запажене резултате на школским такмичењима.

Тамара Илић, помоћница директора ОШ „Змај Јова Јовановић“ истиче да је Фонд формиран пре три године са идејом да пружи подршка вредним ученицима који се залажу у току школске године, учествују на такмичењима из разних области.

Teodora Mitev"Прве године смо ученике награђивали са таблет уређајима. Прошле године смо у контакту са ученицима и њиховим родитељима одлучили да ђацима доделимо ваучере за куповину спортске опреме и ове године смо урадили исто. Фонд се финансира искључиво од донација спонзора и пријатеља наше школе и ми им се и овом приликом захваљујемо. Трудићемо се да овај Фонд настави и даље да награђује наше ученике, позиваћемо људе да подрже децу јер им се ти бодови нигде не признају приликом уписа у средњу школу, бар да им ми покажемо да нама значи њихов успех", изјавила је Тамара Илић.

 

VukovciZmajevci nagradjeni uceniciНајбоља ученица "Змајеве" школе Теодора Митев је за свој труд током школовања и новчано награђена.

"Узбуђена сам и срећна. Била сам добар спортиста и свих осам година сам се трудила у школи, није било лако, али ако нешто желиш може лако да се успе. Размишљам да ли да упишем румску Гимназију или спортску у Београду, нисам још сигурна. Моји другари су срећни због мене, две другарице су ми биле конкуренти, али су увек уз мене и срећне су због мог успеха", искрена је Теодора.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001