Радови у Кленку

величина слова

31. мај 2016.

Prosirenje grobljaНа новом гробљу у Кленку у току су радови на проширењу гробних места. Урађене су две нове траке са 110 нових места, 50 дуплих и десетак појединачних, каже председник Општине Рума Слађан Манчић.

"Ми бисмо желели да људи што мање умиру, али такве су околности и неопходно је да се та гробна места обележе, с обзиром да је то ипак ново гробље и да је рађено по највишим стандардима. Радови су у току и мислим да ће бити готови до краја ове недеље. Што се тиче капеле, ми смо ставили у план и програм при пројекцији буџета расположивих пет милиона динара. Кленак је једно од највећих села, а готово сва села имају капеле и верујем да ћемо у наредном периоду и ући у реализацију тог пројекта", поручио је Манчић.

Поред проширења капацитета новог гробља ускоро почињу радови и на ограђивању старог гробља. За радове на новом и старог гробљу Општина Рума ће издвојити милион динара, изјавио је Жељко Дошен, помоћник директора у ЈП "Комуналац".

"Комуналац је преузео сва сеоска гробља и поред редовног одржавања, кошења и чишћења гробља, радимо и на проширењу истих. Где се прво укаже потреба тамо радови и крећу и предстоје нам радови у неколико села у наредном периоду", рекао је Дошен.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001