Седница Привредног савета - 6. јун

величина слова

3. јун 2016.

GrbПривредни савет Општине Рума одржаће у понедељак 6. јуна седницу, са почетком у 11:00 часова, у Конференцијској сали Културног центра у Руми. Централна тема седнице је „Унапређење пословног амбијента на локалу – значај и улога Привредних савета".

На седници Привредног савета биће представљен начин рада Привредног савета и отворена могућност привредницима, послодавцима и oсталим актерима да се укључе у даљи рад савета и упознају са аспектима сарадње.

Такође, биће представљени и кључни бенефити које привредници могу да остваре кроз програме подршке државних институција. Привредни савет својим активностима заступа и промовише економске и пословне интересе привреде, утиче на побољшање пословног амбијента, подржава развој нових компанија, прати и подстиче развој и напредак постојећих.

Представници градског руководства и привреде настојаће да кроз отворени дијалог дођу до конкретних предлога за унапређење и јачање даље сарадње јавног и приватног сектора, као и решења која ће допринети бржем и лакшем постизању заједничких циљева и развоју привредног амбијента.

Агенда

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001