Манифестација "Заврти точак" - Дружење и возање у центру Руме

величина слова

17. мај 2016.

Zavrti točakВелики број деце и родитеља узео је јуче учешће у манифестацији "Заврти точак", коју организују УПВО "Полетарац" у сарадњи са Удружењем "Спорт за све - Мост", под покровитељством Општине Рума.

Манифестација је започела вожњом родитеља и деце(бицикли, ролери и тротинети) Главном улицом до циља на Градском тргу, а затим је на Центру у Руми организован пригодан музички програм за најмлађе. Најмлађи учесник манифестације била је четворомесечна беба.

Заменица председника Општине Рума Марија Стојчевић изразила је задовољство што је велики број људи узео учешће у манифестацији "Заврти точак", манифестацији која указује на значај породице као основне јединице друштва.

Ciljз године у годину "Полетарац" ставља дете у позицију активног учесника у животу друштвене заједнице, промовишући партнерски однос породице и вртића, као кључних елемената подстицања дечијег развоја. Уживање је данас гледати децу како са својим родитељима проводе квалитетно, заједничко време. Заједничке активности деце и њихових родитеља, уз богатство маште, су основни предуслови за срећно детињство, што нашим малишанима од срца искрено и желим", казала је Марија Стојчевић.

Разлога за задовољство имала је и директорица УПВО "Полетарац" након још једне успешне акције ове установе. "Ово је друга година како организујемо манифестацију "Заврти точак". Изузетно смо срећни што су се родитељи одазвали у овако великом броју и што можемо као установа да дамо допринос подршци породици, али и изградњи здравог стила живота", изјавила је директорица Драгана Стојшић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001