Донација Општине Рума Војсци Србије

величина слова

12. мај 2016.

TrimerУ Градској кући у Руми данас је извршена примопредаја професионалног тримера који је локална самоуправа донирала Војсци Србије, Гарнизону Сремска Митровица.

Професионални тример, марке "STIHL", представницима Војске Србије уручили су начелник Општинске управе Душан Љубишић и члан Општинског већа Општине Рума Миленко Секулић.

"Познато је да Општина Рума има добру сарадњу са свим представницима државних органа који нису у надлежности Општинске управе. Драго ми је што смо данас дали на коришћење Војсци Србије тример за одржавање зелених површина у објектима у којима је војска, а ту пре свега мислим на касарну у Руми. Ми ћемо и у будућности, у складу са нашим буџетским средствима и могућностима, помагати и војску и полицију и друге државне органе", изјавио је начелник Љубишић.

Trimer

Гарнизон у Сремској Митровици има преко 30 хектара зелених површина и професионални тример им је преко потребан каже потпуковник Борислав Крњајић, комадант Гарнизона и касарне у Сремској Митровици.

"Овај тример ће нам много значити за одржавање зелених површина и у Руми, али и у Сремској Митровици. Верујем да ћемо на обострано задовољство имати уређене зелене површине и да ће се сарадња са локалном самоуправом у Руми наставити и у наредним годинама", рекао је потпуковник Крњајић.

Подсетимо, Општина Рума је крајем прошлог месеца донирала и тримере свим сеоским месним заједницама, чија је вредност око 1,5 милиона динара.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001