Представа "Клаустрофобична комедија" - 23. мај

величина слова

10. мај 2016.

Klaustrofobicna komedijaКлаустрофобична комедија

- комедија са клаустрофобичним елементима

Режија: Дарко Бајић

Понедељак, 23. мај у 20.00 часова

Велика дворана КЦ Рума

Улазница: 700 динара

Звездара театар Београд

Душан Ковачевић

Играју: Љубомир Бандовић, Славко Штимац, Зоран Цвијановић, Невена Ристић, Марко Јанкетић, Јована Стојиљковић...

Клаустрофобична комедија је одлично написан текст нашег живог класика Душана Ковачевића, после Стерије и Нушића, сигурно најбољег српског комедиографа!

Један врсни глумац, Љубомир Бандовић, кога често виђамо на позоришним даскама, у овом комаду је у улози Саве Оџачара, нашег тамнопутог Отела, човека који је заљубљен у живот који му је истовремено близак и недостижан! Он је у улози која носи представу, а коју је некада маестрално играо Данило Бата Стојковић.

Ту су и два врсна, превасходно, филмска глумца: Славко Штимац и Зоран Цвијановић који се овога пута веома успешно опробавајуу позоришним улогама!

Свакако не би требало заборавити ни Невену Ристић, Марка Јанкетића и Јовану Стојиљковић; они, свако у свом сценском лику,граде мали и самосвојни глумачки космос! Ако томе још додамо познатог филмског редитеља Дарка Бајића на привременом раду упозоришту – долазимо до закључка да таква екипа врсних уметника не може да промаши, напротив она веома добро погађа и тка лепу иснажну представу пуну емотивне топлине, паметних мисли и духовите горчине!

Извор: КЦ Рума

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001