Постављени рефлектори на стадиону у Доњим Петровцима

величина слова

23. aприл 2016.

ReflektoriНа 90. годишњицу фудбалског клуба „Доњи Петровци“, све љубитеље спорта у овом селу, Општина Рума је обрадовала постављањем рефлектора на сеоском стадиону. Локална самоуправа је за радове издвојила око 1,3 милиона динара, каже директорица „Дирекције за изградњу Руме“Владислава Стаменовић.

„Пројекат побољшања јавне расвете у Доњим Петровцима је завршен. Расвета је рађена на неколико локација у селу, али оно што је мештане највише обрадовало јесу рефлектори на стадиону. Надам се да ће рефлектори привући нове младе особе и подстаћи их да се баве спортом", изјавила је директорица Стаменовић.

Zakic, Stamenovic, KukicПредседник Привременог тела Савета МЗ Доњи Петровци Горан Закић се захвалио Општини Рума на новим улагањима у ово село. „Хвала локалној самоуправи јер подједнако брине о улагању и у градске и у сеоске спортске клубове. Рефлектори су стварно шлаг на торту, јер ове године прослављамо девет деценија фудбала у Доњим Петровцима", рекао је Закић.

Тренер млађих категорија у ФК „Доњи Петровци“Милан Кукић истиче да су рефлектори највише обрадовали децу која тренирају у клубу.

 

SvlacionicaНаши најмлађи фудбалери су одушевљени!Са еланом долазе на вечерње тренинге и још не могу да поверују какве услове сада имају у свом селу. Ово је велика ствар за Доње Петровце. Ево у 72 години ми се испунио сан да наш стадион добије рефлекторе", искрен је прекаљени фудбалски радник, у селу познат под надимком „Деда".

Ускоро ће стадион овог сремсколигаша добити и столице, чиме ће се на виши ниво подићи конфор гледалаца, а публике у Доњим Петровцима има и те како, јер ово село живи за фудбал.

Подсетимо, у склопу побољшања јавне расвете, постављено је и 18 стубова расвете у Језерској улици. Средства је обезбедила Општина Рума и она износе 1,5 милиона динара. Такође, недавно је 500 живиних сијалица у Платичеву, Никинцима и Буђановцима замемењено натријумовим.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001