Три медаље за румске кикбоксере

величина слова

18. април 2016.

На првенству Србије за јуниоре одржаном у Бољевцима 16.04. наступила су три такмичара румског клуба "Ру-09" и забележили следеће резултате: Димитрије Вуковић у категорији -81 кг је освојио бронзану медаљу. Ово је Димитрију први наступ на првенству Србије и с обзиром да је у првом мечу доживео незгодну повреду одличан резултат за њега.

Драгана Нешковић у категорији +70 кг и Илија Вукотић -54 кг су након неколико сезона у кадетском узрасту и тоталне доминације по први пут наступили у јуниорском узрасту и као најмлађи јуниори били и те како успешни.

Драгана је у полуфиналној борби била убељива против Младеновић Марије из Бора .Веома чврста противница је пружила велики отпор и приликом једног судара Драгани долази до пуцања аркаде. Међутим, Драгана одбија да преда меч и храбро наставља борбу и односи победу. Финални меч је због повреде предала и остаје жал јер је Драгана требала радити финале против светске шампионке Јоване Игњатовић и то би јој било велико искуство.

Драгана осваја сребрну медаљу. Илија Вукотић своју доминацију из кадетског узраста наставља и у јуниорској конкуренцији. Након лагане победе у полуфиналу, у чврстом финалном мечу Илија погађа противника атрактивним ударцем и долази до класичног нокаута какав се ретко виђа у тако малим категоријама. Илија осваја златну медаљу.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001