Асфалтирање улица у Доњим Петровцима и Буђановцима

величина слова

13. април 2016.

Доњи ПетровциРадови на унапређењу путне инфраструктуре у Општини Рума се настављају.

У току је асфалтирање Воденичке улице у Доњим Петровцима. Дужина ове улице је око 220 метара, ширина је 3 метра, дебљина асфалта је 6cm. Радови се изводе из уговора о редовном одржавању путева и улица. Сва средства су обезбеђена из буџета локалне самоуправе, а вредност радова је око 2 милиона динара.

У току су и радови на асфалтирању две улице у Буђановцима: део улице Маршала Тита према железничкој станици дужине око 220 метара и Пинкијева улица дужине око 120 метара. Ширина путева је 3 метра, а вредност радова је око 3 милиона динара.

БуђановциРадове је данас обишла директорица ЈП „Дирекција за изградњу Руме“ Владислава Стаменовић. „Постоји дугогодишњи проблем с обзиром да се нису могла обезбедити средства за асфалтирање наведених улица и по захтеву мештана и председника месних заједница сагледали смо могућности и завршетком ових радова људи који овде живе ће имати квалитетнији живот“, изјавила је директорица Стаменовић.

Душко Чворков, заменик председника Савета МЗ Доњи Петровци захвалиo се локалној самоуправи. „Радови су веома значајни за мештане Доњих Петроваца. Ово је тек прва етапа. У плану је изградња пута према Добринцима и надамо се да ће и то бити урађено у току ове године“, рекао је Чворков.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001