Председник СО Рума

величина слова

Стеван Ковачевић - дипломирани филозоф

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Рођен је 20. августа 1962. године у Никинцима. Основну школу завршио је у Никинцима, а средњу у Руми. Дипломирао је на Филозофском факултету у Београду, на катедри за филозофију 1988. године.

1990. и 1991. године радио као професор у средњим школама у Руми, да би 1992. године прешао у Градску библиотеку у Руми, где и данас ради. Осам година био је директор ове установе и у том периоду посебно се ангажовао на осавремењавању њене делатности, увођењу нових информационих технологија у делатност ове библиотеке као и започињању издавачке делатности, којом се библиотека до тада није бавила. Од 2007. године поседује лиценцу за рад у узајамној каталогизацији у COBISS библиотечком информационом систему и сервисима, а од 2009. године има звање вишег библиотекара.

Политички активан до 2008. године у Социјалистичкој партији Србије, а од 2008. године у Српској напредној странци. Био је одборник у Скупштини општине Рума у два мандата. Као одборник СО Рума обављао је функције председника одборничке групе и потпредседника СО. Члан је општинског одбора Српске напредне странке у Руми.

Ожењен, отац двоје деце. Живи у Руми.

 

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001