Настављена подела пакета помоћи широм наше општине

величина слова

1. април 2020.

Sladjan MancicПреко 5.000 пакета солидарне помоћи биће подељено закључно са данашњим даном најугроженијим становницима наше општине. Пакети се данас деле у Никинцима, Буђановцима, Жарковцу и Краљевцима, као и у Орловићевој улици и улицама Светозара Марковића и Вељка Дугошевића у Руми.

"Почели смо да допремамо пакете и оним грађанима које нисмо нашли на адресама на којима су пријављени. Јављају се у кол центар поједини људи говоре нам где су им садашње адресе. Укључили смо и многе друге који нису на тим списковима. Наставићемо то да радимо и убудуће. Јуче смо поделили пакете и у румском насељу "Рупаче".  Остаје нам да у току сутрашњег дана поделимо пакете у Грабовцима, у петак смо планирали Хртковце, у суботу Кленак. То је оквирни план, јер рецимо Краљевци су били планирани за сутра, а већ данас им достављамо пакете. Наравно свако ко није нађен или није добио у граду, ми ћемо покушати да га нађемо и уручимо му помоћ", изјавио је председник Манчић и оценио да ће бити подељено између 7 и 8 хиљада пакета.

Pomoc"Имамо доста робе на залихама, велики број привредних субјеката и приватних лица са територије наше општине се укључио у ову акцију, свима ћемо се захвалити када све ово прође, нико од њих неће бити заборављен, као и овим волонтерима, свакодневно имамо између 100 и 120 волонтара што у магацину, што на улици, што у дистрибуцији, кол центру, свима њима, али пре свега захвалићемо грађанима ако и даље буду овако дисциплиновани као што јесу", поручио је председник Манчић.

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001