Подела заштитних маски и рукавица грађанима

величина слова

1. април 2020.

5.000 заштитних маски и пари рукавица биће данас подељено грађанима наше општине. Волонтери Општине Рума су данас око 11 часова започели акцију поделе, а маске и рукавице ће добити сви грађани који се затекну на улицама, као и радници у локалима.

Sladjan Mancic"У времену епидемије вируса помажемо грађанима да заштите и себе, али друге људе. Волонтери су кренули румским улицама и кога год сретну, где год виде редове испред банака, Поштанске штедионице, Поште, свим грађанима ће дати заштитне маске и рукавице", изјавио је председник Општине Рума Слађан Манчић, осврнувши се и на гужве које су приметне испред појединих банака.

"Апелујем на људе да се држе прописаних мера, да држе одстојање једни од других. Имамо разумевања и да нека банка има више клијената, нека мање. Банкарски службеници, сигуран сам, дају све од себе да брзо и ефикасно пруже услугу грађанима како се не би правиле гужве. Дакле, најбитније је да буде што мање контаката и да сви буду заштићени, да носе заштитну опрему. Ми се трудимо да им у томе помогнемо. И до сада смо поделили велик број маски у претходном периоду. Скоро да нема институције којој нисмо дали заштитну опрему, рукавице, маске, било да је у питању установа, војска, полиција, волонтери, радници јавних предузећа, водили смо рачуна да они увек имају заштитну опрему с обзиром да свакодневно раде. Сада то исто чинимо и за наше грађане", рекао је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001