Обавештење ЈП „Гас-Рума"

величина слова

31. март 2020.

RumaЗбог новонастале ситуације и уведеног ванредног стања, а по Одлуци Владе Републике Србије, обуставља се непосредни контакт са странкама до престанка ванредног стања.
Очитавање потрошње природног гаса за месец март 2020. године вршиће се само код правних лица. За месец март 2020. године неће се вршити очитавање стања потрошње природног гаса код физичких лица, него ће потрошачи бити задужени на основу просечне потрошње природног гаса у односу на фебруар 2020. године, или на основу пријављеног стања.
Молимо потрошаче да уколико су у могућности, а из разлога тачнијег обрачуна и што мањих исправки касније, сами очитају и јаве утрошак природног гаса на мерачу за март месец 2020. године на телефон 473-450, 0800-003-007 у периоду 7:00 до 15:00 сати или на сајту ЈП „ГАС-РУМА“ www.gasruma.rs/index.php/unos-stanja-meraca-m.
По престанку ванредног стања и приликом првог следећег обрачуна извршиће се очитавање и корекције стања на стварно стање код потрошача.
О додатним активностима ЈП „ГАС-РУМА“ ће вас благовремено обавештавати преко средстава јавног информисања и званичног сајта ЈП „ГАС-РУМА“ www.gasruma.rs.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001